Eindeloze mogelijkheden
bij Meubelmakerij Klaver.

Camperbouw bij Klaver

Showcamper

Onze eigen bestelwagen omgebouwd tot showcamper om de vele mogelijkheden in de camperbouw te laten zien.

Eisen aan ombouw en inrichting

Om uw bestelwagen om te zetten van een grijs kenteken naar een camperkenteken dient deze aan diverse eisen te voldoen. Uiteraard houden wij hier rekening mee. Kijk voor alle informatie op de site van de Belastingdienst.

Camperbouw

Met oog voor detail hebben wij de mogelijkheid om voor u de ideale camper te realiseren; van zit- en slaapbanken, opbergruimte en een kookgelegenheid tot de bekleding van de wanden, plafond, voorstoelen en kussens. Wij kunnen uw bestelbus ombouwen geheel naar uw wensen. Wat voor bestelwagen u ook heeft bij Klaver bent u aan het goede adres!

Kom langs in onze showroom voor meer informatie. Samen kunnen wij uw wensen op papier zetten en een offerte voor u maken. Daarnaast kunt u direct een kijkje nemen in één van onze omgebouwde bestelwagens. Wij adviseren u wel van te voren even contact op te nemen.

Ook kan de doe-het-zelver bij ons terecht voor het bestellen van diverse materialen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar wandbekleding, een koelkast, draaiplateau’s of een luifel, neem dan contact met ons op.

Webshop

Showroom

Routebeschrijving

Laatste nieuws