Eindeloze mogelijkheden
bij Meubelmakerij Klaver

Even voorstellen

Onze medewerkers

Ons team bestaat uit vakkundige meubelmakers, stoffeerders en verkoopmedewerk(st)ers met allen een passie voor wonen. Met dit gedreven en duurzaam opererend team begeleiden wij u graag bij het ontwerpen en realiseren van een prachtig meubelstuk.

2 verschillende panden

Naast onze stoffeerderij op Mariënhoef nummer 5 vindt u onze meubelmakerij op nummer 3.

Over ons

Meubelmakerij Klaver, de laatste toevoeging aan het familiebedrijf van Klaver waar vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Meubelmakerij Klaver heeft in 2011 het stokje overgenomen van Meubelmakerij De Vries. De heer De Vries besloot om het rustiger aan te gaan doen en bood zijn meubelmakerij te koop aan. Een meubelmakerij vond de familie Klaver de perfecte aanvulling voor het familiebedrijf.

Doordat wij al op vele gebieden werken met meubels, maakt een combinatie van meubelmakerij en stoffeerderij de cirkel rond. Naast dat wij een collectie aan houten meubelen naar eigen ontwerp in onze showroom hebben staan, vindt u er ook hergestoffeerde designmeubels van merken als Leolux, Rolf Benz, Montis en Label, designverlichting, vloerkleden en woonaccessoires.

Zo kunnen wij uw woonkamer geheel naar wens inrichten. Of het nu gaat om maatwerk, reparaties of herstoffering, wij realiseren het voor u. Van stoere eettafel met design hanglamp en prachtige eetkamerstoelen tot een strak wandmeubel met een moderne designbank.

Graag nodigen wij u van harte uit in onze 750m² grootte showroom.

Webshop

Showroom

Routebeschrijving

Laatste nieuws

Contact

Meubelmakerij Klaver B.V.
Mariënhoef 3
(Industrieterrein Veldzicht)
3851 ST Ermelo

Telefoon: 0341 – 41 57 43
E-mail: info@klaverermelo.nl

K.V.K. nr.: 53386744
BTW nr.: NL819650286B04

Openingstijden

Wij zijn 6 dagen per week geopend op de volgende tijden:

MAANDAG09:00 – 17:00 uur
DINSDAG09:00 – 17:00 uur
WOENSDAG09:00 – 17:00 uur
DONDERDAG09:00 – 17:00 uur
VRIJDAG09:00 – 17:00 uur
ZATERDAG09:00 – 15:00 uur
ZONDAGGesloten

Direct contact

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer

Woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht

Stuur tot maximaal 3 foto's mee (jpg, gif, png, pdf) Max. 5MB. per foto.

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website zoals aangegeven in onze privacy verklaring.